Izvor: Scandal.rs, 14.Mar.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOJAN RASKRINKAO ANAMARIJU: Evo čime se bavila tokom boravka u Makedoniji!

Bojan Todorovski izneo je detelja iz prošlosti cimerke iz rijalitija, Anamarije Džambazov, budući da je sve zanimalo čime se bavila tokom boravka u Makedoniji. “Anamarija je radila u hotelu kod mojih prijatelja. Nism želio to ranije da kažem, da ne bih pominjao moje prijatelje. Ja ne znam šta je ona radila, neka ona kaže”, rekao je The post BOJAN RASKRINKAO ANAMARIJU: Evo čime se bavila tokom boravka u Makedoniji! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OVO JE BOLELO: Pogledajte kako je Tihomir iskulirao Anamariju! (video)

Izvor: Scandal.rs, 14.Mar.2018

Učesnici šeste sezone najgledanijeg rijalitija “Parovi”, dobili su pojačanje u vidu starog rijaliti igrača Tihomira Filipovića. On je ušao u najpopularniju vilu na Balkanu i postao ravnopravan takmičar. Ono što je sve zanimalo je kakav će imati odnos sa bivšom devojkom Anamarijom Džambazov,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.