BOGINJA!!! Karleuša u USKOJ HALJINI ZAPALILA INSTAGRAM, a jedan detalj nikome nije promakao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 15:55

BOGINJA!!! Karleuša u USKOJ HALJINI ZAPALILA INSTAGRAM, a jedan detalj nikome nije promakao (FOTO)

Izgleda fenomenalno.

Pevačica Jelena Karleuša poznata je po svojim unikatnim stajlinzima i tome da mami poglede ma šta da obuče i gde god da se pojavi, a ovaj put se odlučila za nesvakidašnju kombinaciju za proslavu rođendana svoje prijateljice.

Naime, Jelena je podelila sa svojim mnogobrojnim pratiocima fotografiju na Instagramu. Ovoga puta se odlučula sa dubok dekolte i stajling zbog kojeg je izmamila uzdahe mnogih muškaraca. Dugačka uska haljina boje kože >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istakla joj je duge noge, a većina nije mogla da skine pogled  ni sa gornjeg dela tela. Svakako ono što je mnoge iznenadilo je način na koji je ukombinovala plavu torbu sa ostakom stajlinga...

We may have found the unofficial dress of summer 🙌🏻😍 #summer2020

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 14, 2020 at 3:45am PDT

Fanovi su se odmah oglasili i rekli da Jelena izgleda bolje nego ikad, kao i da je prava lutka i da joj ni barbika nije ravna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.