BOGATI RUS OŽENIO 37 GODINA MLAĐU MANEKENKU: Njihova veza bila je na ivici pedofilije, nju optuživali da je “laka” (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jul.2016, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOGATI RUS OŽENIO 37 GODINA MLAĐU MANEKENKU: Njihova veza bila je na ivici pedofilije, nju optuživali da je “laka” (FOTO)

Foto: Instagram/lizaadamenko

Valentin Ivanov (55) jedan od menadžera kompanije "Lukoil" u Singapuru, oženio se 18-godišnjom manekenkom Jelisavetom Adamenko. On je sa tinejdžerkom u vezi od njene 14. godine, ali su sačekali da devojka postane punoletna kako bi se venčali.

Glamurozna ceremonija venčanja održana je u zamku "Sent Žane" na Azurnoj obali. 

Oni žive u Singapuru, gde je kao i u Rusiji granica zakonitog pristanka na seksualne odnose 16 godina, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ruski "Prospekt Mira". Međutim, nema dokaza da su njih dvoje imali nezakonite odnose dok je bila mlađa.

Instagram profil supruge Ivanova pun je fotografija nje same kako uživa u luksuzu.

A photo posted by LizaAdamenko (@lizaadamenko) on Jul 4, 2016 at 7:22pm PDT

Slikala se u skupim automobilima, sa kesama punim odeće poznatih modnih kreatora, a pohvalila se i prstenom sa ogromnim dijamantom. Jelisaveta je kritikovala one koji tvrde da je sponzoruša.

A photo posted by LizaAdamenko (@lizaadamenko) on Jul 17, 2016 at 10:50pm PDT

- Ljudi bi trebalo da budu zreliji i pametniji. Ako mislite da su sve manekenke dr**e, trebalo bi da pogledate u rečnik. Zašto je mlada osoba koja se druži sa nekim dosta starijim automatski ku**a, a stariji čovek sponzor? - napisala je Jelisaveta Adamenko na društvenim medijima.

A photo posted by LizaAdamenko (@lizaadamenko) on Jun 11, 2016 at 7:42am PDT

Sa njenog profila su međutim, ubrzo izbrisane fotografije sa venčanja.

(Telegraf.rs /Daily Mail)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NAJSKANDALOZNIJI BRAK EVROPE Ruski oligarh se oženio manekenkom s kojom je u vezi otkako je bila DETE

Izvor: Press, 29.Jul.2016

Valentin Ivanov (55) jedan od najviših menadžera kompanije "Lukoil" u Singapuru oženio se 18-godišnjom manekenkom Jelizavetom Adamenko. . Foto: lizaadamenko / Instagram. Ivanov, ruski oligarh, u vezi je sa Jelizavetom otkako...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.