BOG SE JAVI!- Neguje SRPSTVO, Veljko Ražnatović za Časni krst pliva i pod OVAKVIM USLOVIMA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2023, 11:43

"BOG SE JAVI!"- Neguje SRPSTVO, Veljko Ražnatović za Časni krst pliva i pod OVAKVIM USLOVIMA! (FOTO)

Poštuje tradiciju

Veljko Ražnatović, poznat je po tome da neguje srpstvo i da poštuje tradiciju koju naš narod neguje. Svuda sa ponosom ističe svoje poreklo, a veliku pažnju poklanja i veri.

Na današnji dan Bogoljavljanje, običaj je da se pliva za Časni krst, a on je svake godine spreman da to i učini, a ove godine nije ništra drugačije.

- Bog se javi - glasila je prva objava na Veljkovom Instagram profilu, čime je čestitao svim vernicima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bogojavljanje.

U narednoj objavi, deli kako je čitavo iskustvo izgledalo, a jedan detalj zapanjio je sve. Reč je o činjenici da je svega 9 stepeni, te su mnogi ovaj njegov potez okarakterisali kao veoma hrabar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.