BOG POSALO ANI DETE - prelepa objava Ćurčićeve dirnula srca: Stekla je zaštitu za čitav život

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 16:29

BOG POSALO ANI DETE - prelepa objava Ćurčićeve dirnula srca: Stekla je zaštitu za čitav život

Veliki ponos.

Ana Ćurčić, drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6", voli da komunicira sa svojim fanovima putem Instagrama.  Putem ove društvene mreže ona pored toga što deli novosti iz svog života, voli da deli i svoje stavove i životne vrednosti u koje veruje.

Njen poslednji stori je posebno dirnuo srce svih njenih pratilaca.

Ona je podelila ilustraciju na kojoj se vidi s leđa žena i dečak kako se drže za ruke.

- Ako Bog želi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da zaštiti ženu, onda joj daje sina - stoji kao natpis.

Ana se očigledno slaže sa ovim jer je i njoj Bog dao sina, Luku Kovačevića, koji joj je najveća podrška u celokupnoj situaciji rastanka od Zvezdana.

Fanovi su bili oduševljeni te su u velikoj meri lajkovali ovaj post, ali su sigurno i pisali Ani pričajući koliko im njihova deca u životu znače.

Luka Kovačević je Anin sin iz prvog braka. On nije želeo da se eksponira u medijima za vreme majčinog učestvovanaja u "Zadruzi 6". Mudro je ćutao i nije želeo da se ukljuuje u sve glasine koje su kolale vezane za negovu majku, lažnu kumu Milenu Kačavendu, Zvezdana Slavnića i druge ličnosti ovog komplikovanog ljudskog mnogougla. Ipak, on je došao da podrži majku na finalu najgledanijeg rijalitija. Ni tada nije želeo da razgovara sa novinarima, ali je njegovo prisustvo bilo vrlo važno za Anu jer čim je izašla iz imaginarijuma i kada ga je ugledala počela je da plače i da ga grli. Svi gledaloci su u Luki prepoznali vaspitanog i vrlo lepog mladića. Ono što je zanimljivo jeste da je Anin sin Luka ove godine završio srednju školu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.