BOBAN RAJOVIĆ SA KOSOM - ovo ste mislili da NIKADA nećete videti! Ne liči na sebe! (ŠOK FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2018, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOBAN RAJOVIĆ SA KOSOM - ovo ste mislili da NIKADA nećete videti! Ne liči na sebe! (ŠOK FOTO)

Na prvu ga nećete prepoznati...

Pevač Boban Rajović je svojevremeno na Instagramu objavio fotografiju sa ćerkama koja je stara čak dve decenije, što je oduševilo njegove pratioce.

Na njoj se može videti pevač koji je tada imao samo 24 godine sa ćerkama Ivanom i Anđelom u naručju, ali Boban ne liči na sebe sa kosom i brkovima!

- Najveće postignuće je da budete ono što jeste, u svetu koji konstatno od vas pokušava da napravi ono što niste. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Moje dve princeze i ja pre 20 godine - piše u okviru njegove objave, koja sada broji preko 4000 lajkova.

Najvece postignuce je da budete ono sto jeste,u svijetu koji konstatno od vas pokusava napraviti ono sto niste."MOJE DVIJE PRINCEZE I JA PRIJE 20 god..❤️❤️❤️ @ivanarajovic @andjela_rajovic

A post shared by Boban Rajovic (@rajovicboban) on May 13, 2017 at 12:49pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.