BLUD, RAZVRAT i NEMORAL! Zadrugarku razapeli zbog onoga što je učinila - sramota u ulici crvenih fenjera

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 16:12

BLUD, RAZVRAT i NEMORAL! Zadrugarku razapeli zbog onoga što je učinila - sramota u "ulici crvenih fenjera"

Publika je nimalo nije štedela.

Sve aktuelnija zadrugarka Žana Đorđević, našla se na meti kritika korisnika društvenih mreža zbog svoje odevne kombinacije, koju su mnogi okarakterisali kao pomalo promiskuitetnu.

Žana je šetajući kroz dvorište Bele kuće pokazivala svoje zmijsko telo, odevena u garderobu koja je, činjenica više otkrila nego pokrila.

Komentari koji su se nizali na njen račun, bili su nimalo prijatni, ali kako je poznato, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadrugarka se nije prvi put našla na meti, te verujemo da je isti ne bi toliko ni pogodili.

- Kao pr*stitutka. Ali ove bakandže. Kao kineska kokoška. Kao u ulici crvenih fenjera - samo su neki od komentara koji se mogu videti ispod pomenutog snimka.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.