BLISTA: Čola napravio pometnju u Tivtu

Izvor: Kurir, 27.Jul.2014, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLISTA: Čola napravio pometnju u Tivtu

Pevač u subotu doleteo u Crnu Goru i svojom pojavom zasenio sve prisutne

Zdravko Čolić juče je doputovao u Crnu Goru zbog svog velikog koncerta koji je zakazan za večeras u najvećoj diskoteci u Budvi.

Popularni Čola sleteo je na aerodrom u Tivtu pošto se vratio iz Španije s porodičnog odmora. Legendarnog pop pevača brojni novinari sačekali su po sletanju u Tivat, gde se pojavio sportski obučen. Slavni Čola izgledao je kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da je upravo došao s trčanja. U patikama, teksas bermudama i majici, sa šeširićem u ruci zasenio je sve prisutne. Potom je s osmehom pozdravio predstavnike sedme sile, kojima je poželeo srećan rad, ali i brojne prolaznike koji su pogledima pratili legendarnog pevača.

Za Čolin nastup, na kome će otpevati svoje najveće hitove, vlada veliko interesovanje, pa su mesta u klubu nedeljama unapred rezervisana.

Iako Čola u Crnoj Gori ima mnogo prijatelja, neće uspeti da se vidi sa svima pošto već sutra odlazi sa Crnogorskog primorja.

(M. D.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Spreman za koncert: Zdravko Čolić napravio pometnju u Tivtu (FOTO)

Izvor: Story, 27.Jul.2014

Pevač je juče doputovao u Crnu Goru i svojom pojavom zasenio sve prisutne..Zdravko Čolič, foto: Damir Dervišagić , Kurir

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.