BLAŽEN MEĐU ŽENAMA! Ana je očigledno daleka PROŠLOST, Dragojević DEFINITIVNO nastavio dalje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 18:53

BLAŽEN MEĐU ŽENAMA! Ana je očigledno daleka PROŠLOST, Dragojević DEFINITIVNO nastavio dalje! (FOTO)

Uživa za sve pare!

Kada su bivši zadrugari Ana Korać i David Dragojević okončali svoju ljubavnu vezu veliki broj ljudi bio je iznenađen. Mnogi su mislili da će svoju ljubav krunisati brakom ali od toga nema ništa.

Da je Ana krenula dalje i posvetila se sebi vidimo po njenim brojnim objavama na Instagramu, a sada je i David odlučio da uradi isto.

A post shared by David Dragojevic Official (@david__dragojevic)

Naime, Dragojević je na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagram storiju objavio video koji govori da je bivši zadrugar rešio da nastavi dalje sa svojim životom.

U pomenutom videu David je okružen sa dve lepe devojke sa kojima nešto proslavlja i nazdravlja.

Ana je očigledno daleka prošlost, a da li je neka od devojaka sa snimka njegova buduća izabranica, ostaje nam da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.