BLAM VEKA! Urnebesan snimak Dare i Čkalje! Slavni glumac OBRUKAO Bubamaru za SVA VREMENA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLAM VEKA! Urnebesan snimak Dare i Čkalje! Slavni glumac OBRUKAO Bubamaru za SVA VREMENA! (VIDEO)

Nema šanse da ovo zaboravi IKAD!

Dara Bubamara se "ne skida" sa televizije već 25 godina, odnosno od svojih tinejdžerskih dana, ali će jedno gostovanje, sigurno, dugo pamtiti.

OGLASIO SE I ON: Evo šta je reditelj kontroverzne "Planine Olimp" poručio RTS-u!

Kako i ne bi, kad je bila u društvu mnogima omiljenog glumačkog tandema Jugoslavije - velikana Miodraga Petrovića Čkalje i Mije Aleksića. Okupio ih je 1993. legendarni Milovan Ilić Minimaks >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svojoj čuvenoj emisiji "Minimaksovizija".

Glumci, naravno, ni tom prilikom nisu propustili da pokažu svoj specifičan smisao za humor. Konkretno, u ovom slučaju, to je učinio Čkalja.

UKRALI JOJ IDENTITET: Pojavila se lažna Zorana Jovanović a meta joj je estrada, prva žrtva pevačica...

To je bio period kad je popularna pevačica počinjala karijeru, i kad je sa svih strana duvala "Košava sa Dunava". Stoga nije ni čudo što je ona to zapevala i uživo, u emisiji.

Da se "pretrgla" pevajući - baš i nije. To kao da je jedva dočekao Čkalja... Odreagovao je tako da su svi prasnuli u smeh. Pogledajte snimak:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) DARIN BLAM VEKA: Počela da peva uživo, a onda je Čkalja poklopio za ceo život!

Izvor: Kurir, 29.Sep.2017

Dara Bubamara je pre čak 25 godina započela svoju muzičku karijeru. Kao tinedžerka, davne 1993. gostovala je u legendarnoj emisiji "Maksovizija", koju zbog jednog blama sigurno dobro pamti i danas.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.