BLAM U ŽIVOM PROGRAMU: Popularni pevač se hvali BAHATIM životom i BOGATSTVOM, a u emisiji kod Ognjena mu snimljene POCEPANE ČARAPE - voditelj ga isprozivao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 06:54

BLAM U ŽIVOM PROGRAMU: Popularni pevač se hvali BAHATIM životom i BOGATSTVOM, a u emisiji kod Ognjena mu snimljene POCEPANE ČARAPE - voditelj ga isprozivao (VIDEO)

Realnost je izgleda drugačija od onoga o čemu peva u pesmama

Dragomir Despić Desingerica i Luka Bijelović Pljugica mlađoj publici predstavili su se kroz rep, koji vešto mešaju sa turbo folkom.

Njihova muzika podseća na zvuke popularne grupe "Crni Cerak", a u svojim tekstovima govore o bahatom životu - zlatnim lancima, skupim kolima, alkoholu i lakim ženama.

Najpoznatija numera koju su izdali je "Balkanacc", za koju su, kako su sami >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istakli, znali da će da "izgrmi".

Voditelj Ognjen Amidžić ugostio ih je u svojoj emisiji na Pinku, gde su se kratko predstavili i najavili nastup u Beogradu, a u jednom trenutku Desingerica se usred živog programa izuo i pokazao pocepane čarape.

- Brate, zašto si došao sa rupom u emisiju? - pitao ga je Ognjen.

- Ne, ispoštovao sam te maksimalno, da znaš. Morao sam da obučem čiste čarape - odgovorio mu je Despić kroz smeh.

Izgleda da život na visokoj nozi žive samo u pesmama, a da je realnost znatno drugačija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.