BLAM! Milicu Todorović Zorica Brunclik pozvala na koncert, a pevačica ZABORAVILA da joj je ROĐENDAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 13:33

BLAM! Milicu Todorović Zorica Brunclik pozvala na koncert, a pevačica ZABORAVILA da joj je ROĐENDAN

Imala je tremu pred nastup!

Zorica Brunclik održala je spektakularan koncert u kojim je obeležila 50. godina karijere, ali je ujedno i proslavila svoj rođendan.

Pevačica je napravila pravu žurku, pa je pozvala i mnoge kolege koje su nastupale sa njom, a među njima je bila i Milica Todorović, koja je u razgovoru sa sedmom silom otkrila da joj je velika čast što je pozvana na ovaj događaj, ali da ima i tremu, a na pitanje šta će poželeti Zorici za rođendan ona se uhvatila za glavu.

- Jao, pa ja sam skroz zaboravila, pa rekla mi je, to je posle 12, da da - rekla je ona, pa otkrila da je poklon izostavila kroz smeh.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.