BIZARNO! NOVI SKANDAL BUBE KORELIJA Nazvao album po dečijem psihičkom poremećaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 14:14

BIZARNO! NOVI SKANDAL BUBE KORELIJA Nazvao album po dečijem psihičkom poremećaju

Malo je preterao.

Reper Buba Koreli, stekao je ogromnu popularnost poslednjih godina, a za njegovo ime vezuju se mnogi skandali.

Naime, on je najnovijim postupkom napravio užasan potez jer je svoj novi album nazvao imenom koji se koristi u psihologiji kao termin za psihički poremećaj i to kada su u pitanju devojčice.

A post shared by Cora (@bubacorelli)

Koreli je svoj novi album nazvao "Elektrin kompleks" što je termin koji u psihologiji označava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se***alnu incestoidnu privlačnost devojčica u uzrastu od treće do sedme godine prema svom rođenom ocu, ali i osećaj konkurencije same devojčice prema svojoj majci zbog osećanja koje gaji prema muškom roditelju.

A post shared by Cora (@bubacorelli)

Čak i brojni fanovi šokirani su potezom poznatog repera s obzirom na to da se poigrao sa zdravstvenim stanjem dece, što je mnogim roditeljima bolna rana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.