BIZARNI FETIŠI ZGROZILI NACIJU! Prijatelji u šoku: Ne mogu da verujem da je to Anđela! Ovo je najčudnije što je uradila

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 09:44

BIZARNI FETIŠI ZGROZILI NACIJU! Prijatelji u šoku: "Ne mogu da verujem da je to Anđela!" Ovo je najčudnije što je uradila

Nakon njenih klipova, svi ostali blamovi su otišli u zaborav!

Voditelj Darko Tanasijević u emisiji "Narod pita" ugostio je Šarmen Soraju Leoni Altman, Anu Spasojević i Brendona Radonića. Oni su prokomentarisali fetiše Anđele Đuričić. Bivše zadrugare su zgroženi Anđelinim ponašanjem i načinom na koji ona iskazuje ljubav.

- Mogli ste da naslutite po pitanjima šta rade Anđela i Zvezdan, a kad ste izašli mogli ste da vidite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te snimke. Kako ste reagovali? - pitao je Darko.

- Ja sam videla, bila sam u šoku i mislila sam da su tiktokeri montirali. Meni nije logično da žena koja se tako predstavila i da to nije toliko strašno, jer s*sa palac i miriše kad p*de. Ne mogu da verujem da je to Anđela, Maja Marinković je mala beba za Anđelu. Svi su pali u zaborav posle snimaka koje sam videla o Anđeli Đurčić. Ja ni kod kuće ne bih ono radila, on da p*dne, a ja da mirišem. Ja sam i sad u šoku. Možda je to njen način da pokaže ljubav. Ajde za palac, možda za zanela, ali ostalo ne mogu da opravdam. Miriše kad p*de, cveće i ljubičice - govorila je Ana.

- Ja to nisam nikad prihvatila i radila, kad neko ode u toalet ili p*dne, ali ne može da mi bude na cveće - dodala je Šarmen.

- Matora i ja smo komentarisale da njeno ponašanje nije normalno. Kako može da ostane moralna Anđela kad je uradila šta je uradila? Anđela nema samopouzdanje, to je lažno. Ona je pričala da bi se nama tako predstavila, njoj nije bilo lako i svaku noć je preplakala.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.