BIZARNA SCENA U STUDIJU PRED IZBACIVANJE! Dušica u ČUDU i neverici! Smesta je OVO saopštila gledaocima

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 08:03

BIZARNA SCENA U STUDIJU PRED IZBACIVANJE! Dušica u ČUDU i neverici! Smesta je OVO saopštila gledaocima

Neobično!

Neobična stvar dogodila se sinoć, tokom večeri koja je namenjena za izbacivanje u rijalitiju "Zadruga", a začudila je i voditeljku Dušicu Jakovljević.

U duelu za opstanak bili su Nataša Radan i Filip Car, a voditeljka Dušica Jakovljević je na samom početku otkrila da niko od podrške nominovanih nije došao da ih podrži i da je sama u studiju, što ju je iznenadilo.

- Niko od podrške nominovanih se nije pojavio u studiju. Volela bih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da znam razlog, ali ja sam večeras sama. Da li je to zbog nečega što su uradili, ili možda zbog nečega što nisu uradili, ne znam - prokomentarisala je Dušica.

Celo njeno izlaganje poslušajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.