BIVŠI ZADRUGARI nakon izlaska iz rijalitija, NE ZNAJU ŠTA ĆE SA SOBOM! Evo šta rade za 100 EVRA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2020, 11:05

BIVŠI ZADRUGARI nakon izlaska iz rijalitija, NE ZNAJU ŠTA ĆE SA SOBOM! Evo šta rade za 100 EVRA!

Treba vremena da se naviknu.

Mnogi učesnici "Zadruge 3" nakon izlaska iz rijalitija deluju pomalo izgubljeno.

Najveći problem im je u tome što ne znaju kako da unovče popularnost koju su stekli u pomenutom šouu.

Neki žele da pevaju, neki žele da pišu knjige, a neki su se posvetili reklamiranju na društvenim mrežama.

U poslednje vreme, pratioci na društvenim mrežama su imali prilike da vide objave na kojima rijaliti zvezde reklamiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << profile za dojave za klađenje i te objave su izazvale i mnogo negativnih komentara. Evo koliko zapravo to sve košta.

– Nisu to velike pare. Zapravo, ne dobijaju svi isto za reklame. Neki imaju više pratilaca, neki imaju verifikovane profile, pa i to sve utiče na to koliko neko može da zaradi od jedne reklame na "Instagramu". Neki dobijaju 100 evra od jedne reklame, a neki, koji imaju više pratilaca, oni dobijaju i malo više - otkriva nam izvor koji je upućen u to koliko bivši zadrugari zarađuju od ovakvih angažmana.

BONUS VIDEO: ANASTASIJA U MINIJATURNOM KUPAĆEM SNIMILA CELO TELO! Cecina ćerka izgleda KAO AVION, muškarci u transu! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.