BIVŠI VODITELJ OTKRIO DA LI ULAZI U ZADRUGU 7 - udario na Pink televiziju? Ko je sve danas elita...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 16:01

BIVŠI VODITELJ OTKRIO DA LI ULAZI U ZADRUGU 7 - udario na Pink televiziju? "Ko je sve danas elita...!"

Jasno i glasno odgovorio da li ulazi u narednu sezonu!

Bliži se početak sedme sezone "Zadruge", a produkcija je odlučila da ovu sezonu učini specijalnom, te ju je nazvala i "Elita", budući da je nagradni fond za koji će se takmičari boriti povećan na 100.000 evra.

Mnogi spekulišu ko bi mogli biti učesnici nove sezone, a sada se oglasio na svom Fejsbuk nalogu i bivši voditelj televizije "Happy", Dejan Stanković, poznatiji kao "Kralj" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Podsetimo, Dejan se nedavno našao u publici emisije "Narod pita" pa su ga mnogi i prozivali d aje od voditelja došao do "tapšača" u publici, o čemu se on oglasio i rekao da mu je bilo usput, ali je sigurno da je skrenuo pažnju na sebe, budući da je u emisiji imao smešne reakcije.

Sada se oglasio i povodom navoda da ulazi u sedmu sezonu:

- Da li ulazim u Zadrugu 7 Elita, je pitanje koje mi svakodnevno na hiljade vas postavlja u inboks-u, tako da sam rešio da progovorim:

Ne, ne ulazim u Zadrugu 7 zato što sebe ne smatram elitom. Kad vidim ko je sve danas elita, srećan sam što me nazivaju propalim voditeljem i đubretarom i ponosim se time. Ako me ikada neko bude prozvao elitom, zapitaću se šta nije u redu sa mnom. Ovako sam srećan i zadovoljan što sam propali voditelj i častan đubretar. Sve vas voli i pozdravlja vas Dejan Stanković Kralj. - 
napisao je Dejan na svom Fejsbuk profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.