BIVŠI PINKOVCI NA OKUPU! Voditeljka nakon OTKAZA u društvu Milana Miloševića! Viđeni kako PRAVE LOM u Budvi

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 11:26

BIVŠI PINKOVCI NA OKUPU! Voditeljka nakon OTKAZA u društvu Milana Miloševića! Viđeni kako PRAVE LOM u Budvi

Neviđeno ludilo!

Popularni voditelj Milan Milošević uživa u višemesečnom odmoru na crnogorskom primorju, tačnije u Budvi, a sada mu se pridružila i bivša voditeljka ružičaste televizije Milica Kemez sa svojim verenikom Borom Santanom.

Prijateljstvo Bore i Milana datira još od prve sezone "Zadruge", kada su obojica bili učesnici, a nakon toga i Milica im se pridružila i često ih možemo videti zajedno kada su u prestonici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Sada su Milica i Bora došli kod Milana u Budvu i malo je reći da su je zapalili.

Milica je izbacila više Instagram objava kako igra i peva sa Milanom u kolima, pa su napravili mini žurku, a onda možemo videti i vrele scene sa plaže, a Milan je odličan domaćin, pa posećuju najluksuznije plaže i restorane.

Kemezova je liniju dovela do savršenstva, pa se za njom i Miloševićem okreću ljudi na šetalištu.

Podsetimo, Milica je vodila emisiju na RED televiziji, nakon čega je usledio otkaz, ali je možemo videti u emisiji njenog verenika Bore Santane kao čestog gosta.

Kako saznajemo, Kemezova se posvetila svom salonu lepote koji više nego uspešno radi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.