BIVŠI MUŽ Snežane Savić DOBIO JE BLIZANCE SA NJENOM KOLEGINICOM u osmoj deceniji: “Njegov sin iz prvog braka je stariji do mene”

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2023, 18:55

BIVŠI MUŽ Snežane Savić DOBIO JE BLIZANCE SA NJENOM KOLEGINICOM u osmoj deceniji: “Njegov sin iz prvog braka je stariji do mene”

Uspeo je da dobije dete u poznim godinama.

Reditelj Dragoslav Lazić i glumica Dragana Turkalj izazvali su veliku pažnju javnosti kada su se venčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira - Bate Živojinovića  2003. Godine.

Tada je usledilo i crkveno venčanje u manastiru Zlatenac kod Svilajnca. Dugo su priželjkivali da dobiju zajedničke potomke, što im se desilo tek pre nekoliko godina.

- Viđam njegove bliznance >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke – rekla je ranije Snežana Savić, bivša supruga Dragoslava Lazića.

Lazić je već godinama u penziji. Kaže da mu penzionerski dani prolaze u posetama lekarima, ali i u svakodnevnom pisanju. Ističe da mu je velika potpora u životu njegova trideset i dve godine mlađa supruga Dragana, sa kojom sledeće godine obeležava tri decenije njihovog zajedničkog života.

- Upoznali smo u novembru 1994. godine i vrlo brzo smo počeli da živimo zajedno. Mnogo me pitaju zbog čega moja supruga nije nastavila glumačku karijeru. Ona nije želela da igra igru onako kako se igra u toj branši. Ne može da se tumači glavna uloga a da posle toga odbija da daje intervjue i izjave za medije. Mislim da je to činila zbog svoje stidljivosti - priča reditelj.

Njegova supruga je istakla da je njoj kao majci posebno  drago što ima sjajan odnos sa njegovom decom iz prethodnih brakova.

- Njegova deca iz prvog braka Zoran i Katja žive u Sloveniji. Zoran je stariji od mene, a Katja je moje godište. Iz njegovog drugog braka Dragoslav ima kćerku Anitu. Zanimljivo je da je Dragoslav prvo postao pradeda, pa onda ponovo otac. Kad god smo u prilici, okupimo se i stvarno smo jedna velika i složna porodica. Često Dragoslav voli da kaže da su deca njegovo najveće bogatstvo – pričala je nedavno za ”Blic” Dragana, pa dodala:

A post shared by Udaj se muški (@udajsemuski)

- Naša deca Iskra i Lazar imaju po jedanaest godina. Da li će biti glumci ili ne to ne znamo, ali oni sledeće školske godine kreću kod Sandre Rodić u školu glume. Iskra voli umetnost, lepo crta, piše pesme i pričice i završila je treći razred baletske škole. Oboje idu u muzičku školu i završili su drugi razred. Ona svira klavir, a on harmoniku. Lazar je beskrajno nežan, pažljiv i plemenit dečak koji je već sada borac za dečja i ljudska prava - otkriva ponosna mama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.