BIVŠI MUŽ DUŠICE JAKOVLJEVIĆ ZAPRAVO JE NJEN DUGOGODIŠNJI KOLEGA: Evo ko je misteriozni muškarac

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 08:58

BIVŠI MUŽ DUŠICE JAKOVLJEVIĆ ZAPRAVO JE NJEN DUGOGODIŠNJI KOLEGA: Evo ko je misteriozni muškarac

Malo ko zna detalje iz voditeljkinog života!

O privatnom životu Dušice Jakovljević malo se zna, a voditeljka je izbegavala da priča o bivšem mužu. Njih dvoje su se upoznali dok su radili za jednu produkcijsku kuću.

Ono što je poznato jeste da je Dušica bila u braku sa producentom Aleksandrom Miljušem s kojim je dobila sina Ognjena i ćerku Anđelu.

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic)

Bivši muž Dušice Jakovljević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i voditeljka su se upoznali dok su zajedno radili za produkcijsku kuću "Emotion", a kako je jednom prilikom ona istakla njihovom poznanstvu kumovala je njena, takođe svima dobro poznata, koleginica.

- Udala sam se vrlo mlada, u 25. godini. Sa Anđelinim i Ogijevim tatom upoznala me je Ana Mihajlovski, dok smo zajedno radile na TV Metropolisu. Oba deteta su mi planirana i između njih je sjajna razlika, dve godine - rekla je jednom prilikom voditeljka rijaliti programa.

- Miljuš i ja smo se razveli tek pre tri nedelje, iako smo odavno rastavljeni. Oboje mnogo radimo i nismo stigli ranije sve papire da rešimo. Tokom braka smo imali probleme i zato smo se rastali, ali to nije tema za medije. Nikada ne bih komentarisala nešto što bi moglo da šteti mojoj deci - rekla je Dušica za medije aprila 2022. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.