Izvor: Scandal.rs, 28.Okt.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠI MUŽ DARE BUBAMARE JE NAJBAHATIJI SRBIN: Objavljuje na Instagramu NEZAMISLIVE svote novca!

Pevačica Dara Bubamara poznata je kao neko ko često voli da ističe to koliko novca ima i koliko troši na skupe krpice, putovanja i ostalu raskoš. Mnogi to osuđuju, ali ima i onih kojima je ovo simpatično. Ipak, ako ste mislili da je Dara Bubamara najbahatija, prevarili ste se. Čini se da je ovaj “virus” The post BIVŠI MUŽ DARE BUBAMARE JE NAJBAHATIJI SRBIN: Objavljuje na Instagramu NEZAMISLIVE svote novca! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MAJKA RADE MANOJLOVIĆ JE UMRLA PRE 15 GODINA I TO NJOJ NA RUKAMA: Pevačicina bol ne prolazi, a ovako govori o NJOJ

Izvor: Scandal.rs, 29.Okt.2019, 13:02

Pevačica Rada Manojlović pre petnaest godina izgubila je svoju majku Mirjanu, koja je preminula nakon borbe sa najtežom bolešću. Rada je tada imala samo dvanaest godina, a ni dan danas njena bol za majkom ne prolazi. Ona često ističe da joj je njena smrt najveći životni gubitak, i da joj majka...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.