BIVŠI DEČKO Milene Radulović, glumac Radovan Vujović PROGOVORIO za javnost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 15:12

BIVŠI DEČKO Milene Radulović, glumac Radovan Vujović PROGOVORIO za javnost!

Poslao je važnu poruku!

Bivši dugogodišnji partner glumice Milene Radulović, glumac Radovan Vujović, jedan je od prvih koji je pružio podršku glumici protiv zlostavljanja u školi glume Miroslava Mike Aleksića.

Vujović je na svom Instagram profilu postavio fotografiju koja kruži društvenim mrežama, a na kojoj se, između ostalog ohrabruju devojke, koje su prošle kroz isti pakao, da zlostavljanje i silovanje prijave policiji.

A post shared by Radovan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vujović (@radovan_vujovic)

- Ukoliko date izjavu policiji, možete biti sigurni da će ona ostati anonimna ukoliko to želite. Tim putem želim da pozovem sve devojke koje imaju bilo kakvo iskustvo seksualnog zlostavljanja od strane Mike Aleksića da mi se obrate i da ću ih povezati sa sjajnim ljudima iz policije koji rade na ovom slučaju. Ovo je važno da naznačim, kako se ne bi dovelo slučajno u pitanje procedura policije koja je vrlo profesionalno, pedantno urađena i koja garantuje anonimnost. Upravo dolazim iz policije gde sam zvanično dala izjavu sa još jednom devojkom čija će priča ostati anonimna - napisala je jedna od devojaka koje su pored Radulovićeve prijavile Aleksića za silovanja.

Podsetimo, Aleksića je za seksualno zlostavljanje optužila poznata mlada glumica Milena Radulović, ujedno dodavši da nije jedina već postoji još pet devojaka, neke su i maloletne, koje su ga prijavile policiji za isto zlodelo.

A post shared by epiCentar Info (@epicentar_info)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.