BIVŠA ZADRUGARKA UHVAĆENA ISPRED SUDA - želju za pravdom nije uspela da ostvari: Neočekivani obrt u slučaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 12:36

BIVŠA ZADRUGARKA UHVAĆENA ISPRED SUDA - želju za pravdom nije uspela da ostvari: Neočekivani obrt u slučaju

Nije se pojavio pred sudom.

Viktorija Mitrović, bivša zadrugarka, tužila je svog bivšeg supruga Roberta Mitrovića zbog neisplaćene alimentacije.

On, kako Viktorija tvrdi, nije platio 4 godine ni dinara za izdržavanje njihove maloletne ćerke. Stoga je bivša zadrugarka odlučila da pravdu potraži na sudu.

Naš paparaco je sunimio Viktoriju ispred suda u Smederevu.

Ipak, kako sazanjemo, suđenje je odloženo jer se Robert nije odazvao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na poziv suda.

Robert Mitrović je učestvovao u šestoj sezoni Zadruge gde je ušao, kako je tvrdio, kako bi raskrinkao svoju bivšu suprugu Viktoriju koja je učestvovala u "Zadruzi 5". On je tom prilikom tvrdio kako mu je bivša supruga branila da viđa dete, kako se bavi prostitucijom, ali je napadao i njenu baku i deku za koje je tvrdio da gledaju samo novac. Robert za svoje tvrdnje nije izneo dokaze. U ovom rijlitiju se nije dugo zadržao te je bio i diskvalifikovan zbog kršenja pravila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.