BIVŠA ZADRUGARKA TRUDNA: Čeka bebu sa Bilalovim bratom - SLEDI TEŽAK PERIOD, u velikom je strahu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 17:50

BIVŠA ZADRUGARKA TRUDNA: Čeka bebu sa Bilalovim bratom - "SLEDI TEŽAK PERIOD", u velikom je strahu

Iznenadila je sve novom objavom...

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Ana Jovanović, otkrila je da je trudna sa Bilalovim bratom Bakirom Brajlovićem.

Zadrugarka je otkrila kako se oseća povodom trudnoće, ali i kako su reagovali najbliži na njenu objavu:

- Nisam htela da priznam jer nisam bila trudna ni tri meseca. Svi su u šoku, mnogi su tek sad saznali. Bakir i ja živimo u Beogradu i nije znala cela porodica, i mi smo bili u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šoku jer smo kratko zajedni i eto dogodilo se. Pol ne znamo, čekamo žurku povodom otkrivanja pola bebe. Fino podnosim trudnoću, za sada je sasvim okej, a svi me plaše da tek sledi taj neki malo teži period - izjavila je Ana Jovanović.

Bakiru koji je inače fudbaler izgleda ne prija medijska pažnja koja se uvek napravi oko zadrugarki koje izađu sa luksuznog imanja pa su svoju vezu zadržali za sebe.

Par nije ni slutio da će ih zadrugar Ramiz otkriti u Eliti. Podsetimo, Maja je pre par meseci raskinula sa Bilalom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.