BIVŠA ZADRUGARKA IZNELA ŠOK DETALJE O ANITINOJ PREVARI! Matora ne može da sanja ko im RADI O GLAVI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 02:28

BIVŠA ZADRUGARKA IZNELA ŠOK DETALJE O ANITINOJ PREVARI! Matora ne može da sanja ko im RADI O GLAVI!

Demistifikovala aferu!

U novom izdanju emisije ,"Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je bivšu zadrugarku Anu Spasojević.

Ana je nakon velike pauze progovorila o razvodu Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore.

Međutim, to nije sve, Ana je otkrila i šta misli o navodnim prepiskama koje dokazuju da je Anita varala Matoru pre ulaska u "Elitu".

- Ja negde nisam podnosila, zbog Bilala, zbog Matore, ali kada smo izašle napolje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvarno sam je zgotivila, poverovala sam njena osećanja, videla sam ih zajedno u stanu i kako Anita priča. Ova ako joj ne posveti dva minuta pažnje, ona pravi haos. Mogla je i da mi kaže da glumi, ali nije, mislim da je iskrena. To što je Mina iznela za poruke, da Anita nju vara, meni to nekako nije, nemoguće - rekla je Ana u emisiji ,"Porodice Elitnih", pa dodala:

- To bi se i te kako znalo, jedva bi neko čekao da objavi kada su ušle, zna da je praćena i da se čeka njena greška. Anita je previše ljubomorna, napadna je, naporna, deluje mi malo usiljeno, ali to je Anita, to oko Vanje, to što ne može da priča sa ovim, onim, i ja sam ljubomorna, ali ne u toj količini. Možda uđe neki njen bivši, iz života, to se dešava svima, očekivala sam da je Matora ljubormonija, sad videćemo, ali mislim da će se smiriti - rekla je ona.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.