BIVŠA POBEDNICA PUKLA U NOVOJ SEZONI! Evo zbog čega je Ružica neaktivna, tiha i povučena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠA POBEDNICA PUKLA U NOVOJ SEZONI! Evo zbog čega je Ružica neaktivna, tiha i povučena!

Otkrila nove detalje o cimerima.

Pobednica četvrte sezone rijalitija "Parovi" Ružica Veljković poznata je po svom britkom jeziku, a kako ističe uvek se vodi starom poslovicom: "Što na umu, to na drumu".

U novu sezonu je ušla kao zauzeta i do ušiju zaljubljena devojka, a mnogi takmičari komentarišu da je to upravo razlog zbog kojeg je Veljkovićeva neaktivna, tiha i povučena.

1. Gledaoci su zabrinuti za tebe jer si poznata kao neko ko nema dlake >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na jeziku, ali si u ovoj sezoni povučena. Odgovor na to je nova ljubavna veza, ali koji je pravi razlog tvojoj neaktivnosti u vili?

- Itekako odgovaram kada je to potrebno.Ne odgovaram nebitnim ljudima, a ovde je većina ukućana totalno nebitna, bar meni. Ljudi su navikli da se raspravljam sa svima, ali ja sam prevazišla sve ovo. Moja veza nema ništa sa mojim ponašanjem, jer sam sposobna da razmišljam svojim mozgom, tako da vrlo dobro znam šta radim.

2. Koliko si besna na Izabelu Alijoski, s obzirom da ste imale sukob, te si izjavila da te je razočarala?

- U tom trenutku sam se razočarala, ali više nisam besna na nju ni najmanje. Ona je dobar prijatelj, samo je ponekad uhvati to neko njeno ludilo.

3. Poslednji parograf je pomerio granice, međutim ti sa Conjom nisi imala dobru komunikaciju. Kako komentarišeš njegov poligraf?

- Parograf Conjin je najbolji do sada i smatram da neće biti interesantniji u ovoj sezoni. Conja je moj dobri kućni ljubimac i jako je poslušan.

4. Poznata si kao iskusan rijaliti igrač, a tvoj odnos sa Izabelom bio je veoma poverljiv. Po tvom mišljenju, da li je ona i dalje zaljubljena u Nikolu Lakića i obrnuto?

- Obostrano je sigurno. Stalno se smeškaju jedno drugom, dele hranu. I dalje se poštuju, a mislim da njihova ljubav još uvek nije prošla. Ukoliko Coka izađe iz vile, garantujem da će biti zajedno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

"NEMOJTE, GOTOV SAM!" Posle ovog pitanja, Haris Berković PREKINUO INTERVJU! Hit VIDEO!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.