BIVŠA DEVOJKA BUBE KORELIJA NAPALA DALILU! Nakon što ih VIDELA U ZAGRLJAJU, napravila HAOS - GORI internet!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 16:28

BIVŠA DEVOJKA BUBE KORELIJA NAPALA DALILU! Nakon što ih VIDELA U ZAGRLJAJU, napravila HAOS - GORI internet!

Izgleda da je na našoj estradi svako bio sa svakim.

Dalila Dragojević ne štedi sebe od kada se razvela od Dejana Dragojevića. Super se provodi na crnogorskom primorju i svaki trenutak koristi da pokaže javnosti koliko je zgodna i koliko zapravo ima obožavaoca i da je ne mrze svi na Balkanu, kako su neki zli jezici pričali o drugoplasiranoj zadrugarki.

Ipak, niko nije očekivao da je i Buba Koreli njen veliki obožavalac.

Naime, i dalje svi komentarišu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sliku na kome popularni Buba grli Dalilu, koja se sva istopila u društvu bosanskog repera.

Komentari su se samo nizali, a među njima je bila i irma Sejranić. Ona je svojim komenatrom zapalila internet.

- Je*a će je ako već nije  - napisala je Irma u komentarima.

Irma je bila u vezi sa Bubom Korelijem, kako su pisali mediji, pre izvesnog vremena, a i bila je jedna od najboljih drugarica Dalile Dragojević iako se već neko vreme bosanske starlete ne mogu gledati očima.

Mnogi aplaudiraju Irmi na ovoj poruci,. dok drugi, naklonjeni više Dalili, smatraju da je Irma samo ljubomorna jer se drugoplasirana zadrugarka našla u zagrljaju njenog bivšeg momka.

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)

BONUS VIDEO:

DRAGOJEVIĆI POSLALI ALEKS NA KAPIJU: Napustila imanje porodične kuće na zahtev Dejanove porodice

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.