Izvor: Scandal.rs, 21.Avg.2019, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BITNO DA JE OČUH ODGOVORAN: Darko Lazić LUDI što nije video ĆERKU 2 MESECA, pa osuo paljbu po Ani Sević

Darko Lazić kaže da mu bivša žena Ana Sević brani da vida ćerku Lorenu. Folk pevač tvrdi da je Sevićeva njihovu naslednicu namerno odvela na dva meseca u Budvu, samo da on ne bi mogao da provodi vreme sa njom. Lazić se mnogo iznervirao kada je nedavno pročitao da njegova bivša draga po novinama izjavljuje The post BITNO DA JE OČUH ODGOVORAN: Darko Lazić LUDI što nije video ĆERKU 2 MESECA, pa osuo paljbu po Ani Sević appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Darko Lazić: Ana je kriva sto ĆEKU NISAM VIDEO DVA MESECA

Izvor: Story, 21.Avg.2019

Nakon što je u jednom dnevnom lisu Ana Sević izjavila da njen biviši suprug ima loš odnos sa ćerkom, oglasio se i sam Darko Lazić koji kaže da mu bivša žena brani da viđa Lorenu. Folk pevač je na prozivku odgovorio kako je Ana kriva što nije video ćerku dva mesece i kako ju je namerno .. The...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.