BIRAJU BURME: Ivan odgovorio na pitanje o Jeleninoj TRUDNOĆI! Biće SVADBE! A Parovi 8... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIRAJU BURME: Ivan odgovorio na pitanje o Jeleninoj TRUDNOĆI! Biće SVADBE! A Parovi 8... (FOTO)

Pitali ga...

Iako su mnogi sumnjali u njihovu ljubav, veza Jelene Ilić i Ivana Marinković se nastavlja i nakon što su izašli iz sedme sezone rijalitija "Parovi". I to ne samo što se nastavlja, nego par planira i da sve kruniše - brakom.

Ivan je na Instagram storiju postavio opciju da pratioci mogu da mu postave pitanje, a sve nije moglo da prođe bez pitanja o Jeleni. Posebno ih je sve interesovao podatak o njenoj navodnoj trudnoći.

Oni su polu u šali, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << polu u zbilji jednom prilikom za medije rekli da Ilićeva čeka bebu, a jedan od Marinkovićevih pratilaca ga je upitao da li je taj podatak istinit ili se oni samo igraju.

- Ne znamo - kratko je i zagonetno odgovorio Marinković, a potom se okrenuo sledećem pitanju i otkrio da li planiraju venčanje:

- Biramo burmice, verovali ili ne - potvrdio je Ivan da će uskoro biti i svadbe.

Naravno, nezaobilazno pitanje je bilo i da li planiraju da uđu i u "Parove 8", a Marinković je i tu ostao zagonetan, odgovorivši sa "videćemo".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.