Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2019, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIO JE ZVEZDA 90-IH: ZARAĐIVAO OGROMNE PARE, A EVO KAKO DANAS IZGLEDA I KAKO ŽIVI!

Igor Todorović, poznatiji kao Dr Iggy, bio je velika zvezda devedesetih godina prošlog veka, čiji su se hitovi poput “Oči boje duge” i “Nikada” slušali po diskotekama uz veliko oduševljenje publike. Igor je započeo svoju karijeru 1992. godine, prilikom čega nije imao podršku roditelja, koji su insistirali da treba da završi fakultet koji je započeo, The post BIO JE ZVEZDA 90-IH: ZARAĐIVAO OGROMNE PARE, A EVO KAKO DANAS IZGLEDA I KAKO ŽIVI! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Dizajner Bugatti Chirona prešao u Koenigsegg

Izvor: AutoBlog, 16.Avg.2019

Može se reći da je Koenigsegg imao neke od najtalentovanijih dizajnera u svojoj 25-godišnjoj istoriji jer njegovi automobili izgledaju poput svemirskih brodova na točkovima, a sada su dobili novo "pojačanje", prenosi Klix.ba. Čak i Koenigseggov prvi originalni CC prototip iz devedesetih godina...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.