BIO JE UČESNIK ZADRUGE, A SADA KONOBARIŠE: Bivši takmičar uslikan u tržnom centru sa keceljom kako služi goste

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 10:59

BIO JE UČESNIK ZADRUGE, A SADA KONOBARIŠE: Bivši takmičar uslikan u tržnom centru sa keceljom kako služi goste

Povukao se sa javne scene!

Bivši učesnik Zadruge, Ante Baždarić, važio je za jednog od takmičara za kojim su devojke uzdisale.

Međutim, izgleda da se Baždarić nije snašao u javnom svetu, te se povukao sa javne scene.

Baždarića je uslikao drug u jednom tržnom centru u Splitu gde živi, kako konobariše.

Ante na videu koji je objavio na svom Instagramu maše u kameru, a na njemu se jasno vidi ugostiteljska kecelja.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ante se dugo oporavljao nakon što je u jednoj tuči zadobio ubod nožem, o čemu je i govorio za medije tada:

To je bila subota noć, tek sam se doselio u taj kvart, igrao se nekakakav fudbalski kup, spustio sam se s ocem da popijemo par pića, upoznali smo neku ekipu, nakon nekog vremena otac je odlučio da ide kući, nagovarao je i mene da idem s njim, ali sam mu rekao da neću ni ja jos dugo i od momenta kad smo se rastali ja se ničeg ne sećam, ne znam kako je došlo do situacije da budem pretučen i uboden s hladnim oružjem, ni ko je to učinio... Trenutno sam na kućnoj nezi, oporavljam se a u tome mi pomažu tablete protiv bolova, bice sve oke treba mi malo vremena da se oporavim - rekao je Baždarić za SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.