BIO JE OPASAN MOMAK A SADA... Svakodnevno je na usluzi Luni! Evo koji je njegov današnji ZADATAK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIO JE OPASAN MOMAK A SADA... Svakodnevno je na usluzi Luni! Evo koji je njegov današnji ZADATAK!

Ni on sam ne može da veruje!

Luna Đogani i Marko Miljković započeli su svoju ljubavnu vezu pred kamerama najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruga 2". Iako su imali mnogo uspona i padova, pa su čak i raskinuli dan pre superfinala, oni su uspeli sve da izglade i sada uživaju u ljubavi.

Međutim, ono što su svi gledaoci zapazili jeste da je Marko uvek bio opasan momak, koji nije dozvolio sebi da pokaže emociju i slabost, ali Luna je to uspela da preokrene. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Snimak na Luninom Instagram profilu upravo ovo dokazuje, jer Miljković na njemu pere kosu svojoj devojci.

Đoganijeva se našalila da sada ima novog frizera, dok se Miljković trudio da što bolje opere kosu svojoj lepšoj polovini.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

VRELI PAPARACO: Sanja Marinković se skinula u KUPAĆI i pokazala SAVRŠENO TELO na plaži! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.