BIO JE NASILAN, GLAVA ME JE BOLELA 5 SATI OD UDARCA Aneli nastavlja da šokira detaljima iz braka sa Asminom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2023, 08:17

"BIO JE NASILAN, GLAVA ME JE BOLELA 5 SATI OD UDARCA" Aneli nastavlja da šokira detaljima iz braka sa Asminom

Iznela je ozbiljne tvrdnje.

Sinoć je održana prva emisija "Gledanje snimaka" u "Eliti", a jedna od glavnih tema bila je Aneli Ahmić i njen odnos sa suprugom Asminom Durdžićem. Zadrugari su pogledali klip u kojem se ona žalila Janjušu i Sanjinu, upravo na Asmina, a u jednom momentu je tvrdila i da je bio nasilan prema njoj.

Odmah nakon odgledanog klipa, voditeljka Ivana Šopić je upitala Aneli za udarac.

- Aneli koliko je često bio nasilan prema tebi? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - upitala je Ivana.

- Samo jednom - rekla je Aneli.

- Kada? - upitala je Ivana.

- Meni je tata umro, bili smo u autu, zazvonio mu je telefon, bio je ženski glas, ja sam poludela, šta ima sekretarica da ga zove, tada me udario šakom u glavu, toliko jako, da me pet sati bolela glava - rekla je Aneli.

- On je tada bio nasilan i nikad više? - upitala je Ivana.

- Nikada - rekla je Aneli.

- Mene da lupi bilo ko šakom u glavu, ja bih to odma završio, ako te udari jedanput udariće te i drugi i treći put, verujem da je Aneli teško pričati o tome, pogotovo jer ima dete - rekao je Sanjin.

- Ja sam i kod drveta komentarisala Anelinu situaciju, kada je bila ta najava, to je teška stvar za ženu ili bilo kog čoveka, danas se nažalost to dešava u 8 do 10 brakova. Aneli je prelepa devojka, pozitivna, jedina stvar koju ja ne bih uradila jeste to da danas sutra kad ne bih imala svoje dete, ne bih mogla na duže vreme da se odvojim od deteta - rekla je Teodora.

- Tvoji izbori i postupci se niosu ispostavili kao najbolji izbor, ne treba nekada ni tako brzo reagovati, ovo je način da se zarade velike pare - rekla je Ivana.

- Ja znam neke stvari koje mene bole, koje nosim sa sobom, nekako lično doživljavam, ja bih se sutra potrudila da izgradim porodicu - rekla je Teodora.

- Ja nisam ovo znao, takav način ponašanja to mi je ne znam, da se upiše kao sekretarica može svaka, nečiji izbori su nečiji izbori, ja ne mogu da se mešam u to, izbori su problem, snosi posledice, sve mi to prebrzo deluje, nekom napraviš dete, pa hoćeš da se veriš, pa prevariš, ne znam, jezivo mi je, najviše će ispaštati to dete zbog oca, te priče da neko nije znao, meni ne pije vodu. Sve kada su iznosili ovakve ili onakve stvari, sve i da jeste tako, jel to razlog - rekao je Đedović.

- Meni je jeziva cela ova priča, ja nju sa jedne strane kapiram zato što sam i ja majka. Po meni nije napravila grešku što je došla ovde, mnogo je ružnija da je ostala da sedi kući i da je dete gleda kući kako plače non stop, i da je pita mama šta je, a ona ne zna da joj objasni - rekla je Irina 2 HOT.

- Pametni ljudi mogu da skontaju ovu priču, kada imaš nekog drugog sa kim opštiš, a imaš nekog kući, ti dolaziš do problema, to eskalira na prevarenoj ženi, ona je meni rekla da je udario i kad je bila trudna - rekao je Janjuš.

- Ja više ne znam šta se meni dešava u glavI, pola stvari zaboravim, pola se setim kada pričam o tome, plašim se šta radi mojoj mami i mojoj ćerkici, vi ste svi videli kakve je on meni reči govorio, udario me dok sam bila trudna, posvađali smo se.- rekla je Aneli.

Njen je problem što ona iznosi komad po komad, ja čujem od Zadrugara folirant, fejk priča. Ona drži sve u svojim rukama, nju narod doživljava na osnovu njenih priča, njoj je nešto drugo mnogo preče, nego ove priče, ako želiš staro da čistiš, onda čisti staro, pogubila si se. Od kad si sa Janjušem nisi normalna, hoćeš da provodiš 24h u rehabu, kada dođeš ovde trebaš doći spremna za emsiiju, trebaš da kažeš moj život nije bajan sjajan - rekao je Mića.

Hoće da ti kaže da ti ne trebaš da se družiš sa mnom, ja oženjen imam dete, kako me neće iznervirati kada mi kaže nešto danas, i sada iznese drugačije - rekao je Janjuš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.