BIO JE INTIMAN SA ANOM ĆURČIĆ! Nema više foliranja - otkrivena još jedna tajna koju je želela da sakrije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 22:03

"BIO JE INTIMAN SA ANOM ĆURČIĆ!" Nema više foliranja - otkrivena još jedna tajna koju je želela da sakrije!

Klupko se odmotava!

Bivši zadrugar i petoplasirani superfinalista "Zadruge 6" Ivan Marinković otkrio je da mu se Nikola Lakić, aktuelni učesnik "Elite", poverio kao prijatelju da je bio intiman sa Anom Ćurčić.

O celokupnom upoznavanju sa Anom, Lakić je govorio tokom svog boravka u "Eliti", između ostalog ističući da ju je upoznao u kazinu.

Ovim povodom smo stupili u kontakt sa Ivanom, koji je žestoko zamerio Nikoli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponašanje i reči koje izriče za crnim stolom.

- Video sam, on dečko nije normalan, izgubio je kompas. Ja sam trebao da mu budem podrška u "Eliti", a ispašće da mi se opasno zamerio! Mnogo se prok**čio i sad gazi i preko svojih prijatelja. Ne dao mu Bog da ja počnem još mnogo toga da pričam. Dečko treba da shvati da mu se napolju svi smeju, a on tripuje da je unutra zanimljivo to što priča vezano za Anu - istakao je Ivan, te je dodao:

- Čovek mi je doslovce rekao da je bio intiman sa njom, ali da ne bi da se njegovo ime spominje, što sam do nekog trenutka i ispoštovao. Ali, kada je počeo da okreće priču, i još da lupetara gluposti...E, pa druže, shvati da sam ja i za tebe i za mnoge doktor za rijaliti, a najmanje sam u istom lažov - zaključio je Marinković za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.