BILO JE SVEGA I SVAČEGA! Jana otkrila sve o skandalima koje je KRILA od javnosti i medija

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 23:29

"BILO JE SVEGA I SVAČEGA!" Jana otkrila sve o skandalima koje je KRILA od javnosti i medija

Lepa pevačica otvorila je dušu za SrbijuDanas.

Sinoć je u jednom prestoničkom hotelu, jedan od najpopularnijih voditelja današnjice, Milan Milošević, upriličio gala proslavu svog 46. rođendana. Na samom događaju, prisustvovalo je mnoštvo javnih ličnosti i pripadnika sedme sile, koji su zajedno sa slavljenikom uživali do kasno u noć.

Ekipa portala Srbija Danas, prisustvovala je pomenutoj proslavi, a među najprimećenijim gostima bila je pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jana. Tom prilikom otkrila mnoštvo noviteta iz privatnog, ali i poslovnog života.

Jani je na proslavi društvo pravila njena ćerka, Kristina Džulijen Todorović. Svi prisutni su komentarisali da je pevačicina naslednica nasledila majčinu lepotu, a svi su bili oduševljeni i njenim ponašanjem i vaspitanjem.

Ekipa SrbijeDanas pitala je pevačicu koja je tajna njene duge karijere bez ijednog skandala, za razliku od većine njenih koleginica.

- Ko god želi može da bude prirodan i čuva svoj privatni život od očiju javnosti. Nije da nije teško, ali ja sam uspela u tome - rekla nam je Jana.

Pitali smo pevačicu da li je imala neke pehove ili skandale tokom svoje duge karijere, koje je uspela da sakrije od javnosti i medija?

- Naravno, bilo je svega i svačega! Ja sam dugo u ovom poslu, bilo je i uspona i padova. Čuvam to za sebe... - otkrila nam je Jana.

Jana je takođe progovorila i o tome da li će njena lepa ćerka poći maminim muzičkim stopama, a i na mnoge druge teme.

Ceo intervju pogledajte u snimku ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.