BILO JE STRASTVENO! Maja do detalja opisala kakav je Zvezdan u krevetu - Anđeli krenula para na uši

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 11:29

"BILO JE STRASTVENO!" Maja do detalja opisala kakav je Zvezdan u krevetu - Anđeli krenula para na uši

Đuričićeva pokušala da ponizi Marinkovićevu, pa upala u njenu klopku!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" jedno od pitanja je bilo upućeno Anđeli Đuričić.

- Rekla si da nikada ne bi bila sa dečkom koji bi bio sa Majom? - glasilo je pitanje.

- Ne, njemu Maja nije bila devojka, oni nisu bili u vezi - kazala je Anđela.

- Nema argumente devojka da odgovori na bilo šta. Bilo nam je 10 puta strastvenije nego u njenom odnosu sa njim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nju to jako boli. Ja ne mogu da zaboravim taj prizor kada je ona otvorila vrata, misleći da će njen dečko biti na jednom krevetu. Kao mi nismo bili u vezi, a napravila sam im takav haos. Šta znači ta reč veza. Ona je fifika, gledaj pravo, sedi tu, reci ovo - govorila je Maja.

- Bili smo u pabu, Maja, ja i Zvezdan. Hvalili ste se oko svega kako vam je strava se*s, sve. Poenta priče je da je on rekao njoj da kaže meni šta je pričala u smislu zaljubila se. Onda je ona njemu rekla da kaže on šta je rekao - govorila je Matora.

- Ja se nisam zaljubila, ne može da ubija u moj indetitet. On je rekao da treba da se udaljimo da se on ne bi zaljubio - kazala je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MARŠ SKOTE JEDAN!" Zvezdan raskinuo sa Anđelom, ona doživljava slom epskih razmera - Izašao je napolje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 07:48

Ova odluka je čini se došla iznenada...Zvezdan Slavnić je iznenada odlučio da ponovo raskine sa Anđelom Đuričić, jer ne može da podnese njeno ponašanje. On je odlučio da Anđeli saopšti odluku o raskidu, a ona se odmah slomila i zaplakala...- Ajde da budemo drugovi do kraja - rekao je Zvezdan...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.