BILO JE STRAŠNO, nije važno da li sam BILA MODRA! Žena od sultana progovorila o NASILJU koje je pretrpela

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 23:33

"BILO JE STRAŠNO, nije važno da li sam BILA MODRA!" Žena od sultana progovorila o NASILJU koje je pretrpela

Prošlo je mesec i po dana od te situacije!

Pevačica Tijana Milentijević, alijas Tijana eM, u javnosti je poznata po hitu "Žena od sultana", ali i po nasilju koje je pretrpela od strane bivšeg partnera. Pre mesec i po dana, pevačica je naime dobila udarac od dečka i nekadašnjeg bubnjara u bendu Miše Koljenovića.

- Za njega razlog sigurno postoji, što se mene tiče ne postiji jer mislim da nasilje ne opravdava apsolutno ništa. Ne znam, da je bilo strašno, jeste. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Detalje nisam iznosila, pesnicom me nije udario u lice, šamar jeste. U svakom slučaju nije važno da li sam bila cela modra ili ne, najvažnije je moje psihično stanje - objasila je ona.

A post shared by 🎀 𝒯𝒾𝒿𝒶𝓃𝒶 𝑒𝑀 🎀 (@tijanamilentijevic.official)

Naglasila je da žene treba da uvek prijave nasilje i da nikada ne dozvole da ćute i trpe jer je "zdravlje na prvom mestu".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"BILO JE STRAŠNO, nije važno da li sam bila cela modra": Žena od sultana iznela nove detalje o nasilju koje je preživela

Izvor: Blic, 20.Jan.2021, 10:57

Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao "Žena od sultana", pre mesec i po dana doživela je nasilje od bivšeg dečka, a sada je apelovala na sve žene da prijavljuju bilo kakav vid nasilja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.