BILO JE SAMO PITANJE TRENUTKA... Oglasila se najbolja Majina drugarica - ima ŽESTOKU poruku za sve Đuričiće

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 14:45

"BILO JE SAMO PITANJE TRENUTKA..." Oglasila se najbolja Majina drugarica - ima ŽESTOKU poruku za sve Đuričiće

Anđela je je Zvezdanu bila samo ulaznica za novu sezonu!

Zvezdan Slavnić danima je bio na ratnoj nozi sa doskorašnjom devojkom Anđelom Đuričić, sa kojom je sinoć raskinuo i odmah uplovio u vezu sa Majom Marinković, nakon čega je došlo do žestokog karambola na imanju.

Tim povodom se oglasila njena najbolja drugarica Tijana Ajfon za Kurir, koja je oštro u svom stilu prokomentarisala nova ljubavna dešavanja u rijalitiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Tijana ni malo nije iznenađenja novom ljubavnom dramom koja trese Šimanovce, jer kako tvrdi, poznajući Maju, očekivala je ovakav sled okolnosti. Starleta se takođe osvrnula i na trenutno najpopularniju ljubavnicu regionu, za koju je imala posebnu poruku.

- Bilo je pitanje trenutka kada će se to desiti. Nisam iznenađena jer je Maja sama to nagoveštavala. Na svako pitanje da li novinara, ili voditelja, o simpatijama prema Zvezdanu, nikad nije odrično odgovarala, već je između redova najvljivala šta će se desiti iza prve krivine. Nisam iznenađena, neka radi šta hoće. Pratimo dalja dešavanja - ističe Ajfonka za "Kurir".

- Anđeli bih preporučila da se više ne ponižava i blamira. Roditelj treba uvek da stane uz svoje dete. Neko učini mnogo gori greh pa završi u zatvoru i njegovi najbliži stanu uz njega. Poručila bih Anđeli da spakuje svoje kofere i što pre kući, da sačuva malo dostojanstva, da je to izvoidljivo. Ona je Zvezdanu bila ulaznica za novu sezonu - oštro je istakla starleta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.