BILO JE DRAME Zera priznala da je osetila sujetu od strane nekih koleginica, pa spomenula i Breskvicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 16:39

"BILO JE DRAME" Zera priznala da je osetila sujetu od strane nekih koleginica, pa spomenula i Breskvicu!

Mlada pevačica otvoreno o poslu i emocijama!

Mlada pevačica Marina Pezerović, poznatija kao Zera, sinoć je nastupila na otvaranju Belgrade Music Week-a i tom prilikom se dotakla odnosa sa koleginicom Anđelom Ignjatović Breskvicom.

Ona je najpre istakla da je osetila sujetu od nekih koleginica, međutim, ona im to ne zamera.

Kako je jedna od najpopularnijih među mlađom generacijom, otkrila je da li je osetila sujetu od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neke koleginice.

- Jesam, ali to je apsolutno normalno u bilo kom poslu. To je to - rekla je Zera ne želeći da otkrije na koga aludira, a onda se osvrnula i na sukob sa Breskvicom:

- Mi smo koleginice, bila je tu kao neka drama, ali pomirile smo se - istakla je Zera, pa otkrila i da je emotivno zauzeta.

- Imam dečka, jako je ponosan na mene, podržava me, daje mi dobre savete, zahvalna sam mu jako na tome. Nije ljubomoran dečko, stariji je od mene - istakla je.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.