BILJANINA ISPOVEST O ODNOSU SA SINOM! Ja krivim Dejana! Trudim se da ih što manje gledam! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILJANINA ISPOVEST O ODNOSU SA SINOM! "Ja krivim Dejana! Trudim se da ih što manje gledam!" (VIDEO)

Njena strana priče.

Dušica Jakovljević je zaustavila razgovor sa svojim sagovornicima u studiju i zamolila je za potpunu tišinu jer je na telefonskoj vezi bila Biljana Dragojević, majka učesnika Dejana Dragojevića.

Poznato je da Dejan i Biljana ne razgovaraju već dve godine, a kao jedan od razloga Dejan je naveo njenu netrpeljivost prema njegovoj ženi Dalili Dragojević.

Biljana je otkrila da su oni bili u dobrim odnosima kada su Dalila i Dejan gradili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kuću, ali i da ne oseća krivicu što su prestali da komuniciraju.

- Kad su Dejan i Dalila gradili kuću, mi smo komunicirali. Ta priča da je plac problem. Onda su spomenuli nacionalizam, pa sad ja je kunem, ja ne znam šta je sledeće. Nikada se nisam drala na njega ili da se svađamo. Jednostavno su ućutali. Samo se odvojio. Ja krivim Dejana, majka je majka. Što ne dođe da popričamo. Sada može da dođe kad god hoće. Zna on mene, zna da ja popuštam - rekla je Biljana, a Dušica je pitala da li je spremna da pređe preko svega:

- Ja se trudim da ih što manje gledam. Tako da, okej su. Ne sviđa mi se kada napadaju kao čopor. Okej su, videćemo. Ja sam tu, oprostiću, nemam zrnu krivice. Može jedan razgovor da promeni sve - otvoreno je rekla Dragojevićka.

Pogledajte šta je još Biljana otkrila o njihovom odnosu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.