Izvor: iYupi.com, 18.Dec.2010, 02:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILJANA SEČIVANOVIĆ ŽRTVA NESLANE ŠALE!

Na snimanju novogodišnjeg „Granda" pevačici Biljani Sečivanović neka od koleginica sakrila je cipele dok je popravljala šminku u kupatilu U trenutku kada je trebalo da se popne na scenu primetila je da su cipele nestale, zbog čega je morala bosa da peva.- Prvo sam pomislila da ih je neko ukrao. Slučajno sam pogledala ispod scenografije i našla ih. Ne mogu nikoga da optužim, ali nije lepo ukoliko je neko namerno to uradio - rekla je Biljana.

Nastavak na iYupi.com...






Povezane vesti

Biljani Sečivanović koleginice sakrile cipele!?

Izvor: Svet, 18.Dec.2010

Na snimanju novogodišnjeg 'Granda' pevačici Biljani Sečivanović neka od koleginica sakrila je cipele dok je popravljala šminku u kupatilu! U trenutku kada je trebalo da se popne na scenu primetila je da su cipele nestale, zbog čega je morala da peva bosa! "Prvo sam pomislila da ih je neko ukrao....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.