BILJANA DRAGOJEVIĆ VAN SEBE ZBOG DEJANA! Snimala ga kako RAZBIJA njihovu porodičnu kuću Mama hoće da me vrati u Bosnu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 20:25

BILJANA DRAGOJEVIĆ VAN SEBE ZBOG DEJANA! Snimala ga kako RAZBIJA njihovu porodičnu kuću "Mama hoće da me vrati u Bosnu"

Napravio karambol!

Pobednik pete sezone rijalitija Zadruga, Dejan Dragojević često snima videe za svoj YT kanal, a ovog puta šokirao je sve.

Naime, njega je majka Biljana Dragojević snimala kako razbija kuću u Veterniku, a Dejan je snimak nazvao "RAZBIJAM PORODIČNU KUĆU! MAMA NE ŽELI DA ME VIDI VRAĆA ME BOSNU!"

Podsetimo, Dejan je živeo u Bosni sa Dalilom Dragojević dok su bili u braku, sve dok nisu zajedno ušli u Zadrugu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa ga je ona ostavila zbog Filipa Cara.

Dejan je te sezone pobedio i vratio se u porodičnu kuću nakon 5 godina i pomirio se sa porodicom od koje je tokom braka bio otuđen.

Na snimku koji je okačio, iako se našalio da "razbija porodičnu kuću", Dejan je ipak pomagao u renoviranju kuće.

On se više puta našalio i setio se Zadruge u kojoj je dosta lomio i rušio zidove:

- Evo kada su me pitali u Zadruzi "Je l' tako lomiš i kući", moj odgovor je "Da, lomim" - našalio se Dejan

- Posle 5 godina su me upregli, ali ja to tako, na svakih par godina, dođem slomim i odem - smejao se Dejan dok je rušio zid, a Biljana snimala sve vreme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.