BILJA DRAGOJEVIĆ ULAZI U ZADRUGU?! U jeku RATA sa Dalilom i Dejanom KROZ SUZE otkrila CELU ISTINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILJA DRAGOJEVIĆ ULAZI U ZADRUGU?! U jeku RATA sa Dalilom i Dejanom KROZ SUZE otkrila CELU ISTINU

Ekskluzivno za Srbiju Danas na Media marketu.

Poslednjeg dana ovogodišnjeg Sajma medija, štand Srbije Danas je i dalje najposećeniji.

Mnoge poznate ličnosti iz svih sfera društva razgovarale su sa našim novinarima i otkrili im brojne ekskluzive.

Jedna od gošći danas je bila i Biljana Dragojević, majka Dejana i Davida Dragojevića. Biljana je u razgovoru sa našom novinarkom ispričala mnoge nepoznate stvari vezane za svoje sinove, ali i za druge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učesnike rijalitija.

Ona je otkrila da je podnela tužbu protiv Ljube Pantović, da je takođe i David podneo tužbu protiv Ljube za iznošenje kleveta i neistina, te da će morati da dokaže sve što je pričala u rijalitiju. Jedna od kleveta bila je ta da je David gej i da je Biljana dobijala novac za čuvanje male Magdalene, a zatim i dodala da Aleksandru neće tužiti samo zbog Magdalene.

Biljana je u naletu emocija zaplakala je kada je pričala o odnosu Karađorđa i Magdalene. Rekla je da je dete jedva čekalo da vidi dedu kada je bilo kod nje. Spremala je svoj koferčic i crtala mu crteže u vrtiću. Takođe je otkrila da joj se požalio Karađordje kako mu mnogo teško pada što sada ređe viđa Magdalenu.

Što se tiče Miloša Bojanića, Biljana je rekla da razmišlja da li da ga tuži, jer je rekao nešto loše o njoj kada je bio skriveni učesnik u Parovima, a onda se osvrnula i na Dejana i Dalilu.

Rekla je da su vrata njena vrata otvorena za Dejana i Dalilu, da bi volela da se izmire, ali da neće povući prva korak. Na pitanje da li će im poslati poklone za rođendane ukoliko ih dočekaju u rijalitiju, rekla je da će oboma poslati, a za Novu godinu bi došla kao porodica samo ukoliko bi čula od njih da izgovore da bi to želeli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.