BILALE, VIDIŠ LI OVO? Maja Marinković uhvaćena u društvu drugog muškarca - svi ga ZNATE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 21:35

BILALE, VIDIŠ LI OVO? Maja Marinković uhvaćena u društvu drugog muškarca - svi ga ZNATE! (FOTO)

Nastavila je dalje?

Maja Marinković i Bilal Brajlović pre samo nekoliko dana stavili su tačku na vezu, nakon čega se ona vratila za Beograd, dok je on i dalje u Sarajevu.

Iako su mnogi smatrali da je i ovaj njihov raskid samo predstava za javnost, Maja je odlučila da svima pokaže suprotno, te je već u društvu drugog muškarca, sa kojim se fotografisala i objavila na svom Instagram profilu.

Bivša takmičarka "Zadruge" je izašla sa bivšim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijaliti cimerom, koji joj se tokom "Zadruge" udvarao, a sigurno je da Bilalu neće biti dobro zbog njihove zajedničke fotografije. U pitanju je Boža Džons, koji je opčinjen Marinkovićevom i ne krije simpatije, pa ovaj trenutak koristi, ne bi li joj se približio.

- Moj brat - napisala je Maja uz fotografiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MAJA NAKON RASKIDA SA BILALOM UHVAĆENA SA NJIM Ovaj spoj niko nije očekivao

Izvor: Blic, 16.Jul.2023

Rijaliti par, Maja Marinković i Bilal Brajlović, pre samo nekoliko dana stavili su tačku na vezu, nakon čega se ona vratila za Beograd.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.