BILAL U ZADRUGARSKOJ SODOMI I GOMORI! Delile muškarce i ženu, pa lumpovali SVI ZAJEDNO, fanovi ZGROŽENI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 13:33

BILAL U ZADRUGARSKOJ SODOMI I GOMORI! Delile muškarce i ženu, pa lumpovali SVI ZAJEDNO, fanovi ZGROŽENI!

Bivše zadrugarke šokirale fanove objavama!

Bivša zadrugarka Ana Spasojević je sinoć proslavila rođendan u jednom lokalu, a među zvanicama našle su se i njene nekadašnje cimerke iz rijalitija Jovana Tomić Matora i njena supruga Anita Stanojlović.

Ovaj spoj je začudio mnoge, s obzirom na to da su Anita i Ana žestoko ratovale u "Zadruzi 6" zbog muškaraca koje su delile, a Spasojevićeva ima istorijat i sa Tomićevom.

Ana i Anita >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su bile u nekoj vrsti odnosa sa Markom Markovićem i Bilalom Brajlovićem, dok je u petoj sezoni popularnog rijalitija isplivala istina o Matorinom odnosu sa Anom.

Tada je Tomićeva tokom jedne emisije priznala da je pre nekoliko godina imala vrelu akciju sa Anom.

- Bila je sa mnom, nikad posle nije bila sa devojkom, nikad mi se nije javila posle toga. Prva je koja me je šutnula posle toga - priznala je Matora u "Zadruzi 5".

A post shared by 𝑨𝒏𝒂 𝑺𝒑𝒂𝒔𝒐𝒋𝒆𝒗𝒊ć (@anaspasojeevic_official)

- "Zadrugarska Sodoma i Gomora", "Zar se one nisu klale zbog muškaraca", "Strašno"- samo su neki od komentara korisnika društvenih mreža.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.