BILAL ODVEO DRUGU ZADRUGARKU U SARAJEVO! Dok Maja hara budvom, Brajlović utehu pronašao KOD BIVŠE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 23:08

BILAL ODVEO DRUGU ZADRUGARKU U SARAJEVO! Dok Maja hara budvom, Brajlović utehu pronašao KOD BIVŠE?!

Marinkovićeva će poludeti kad sazna!

Maja Marinković i Bilal Brajlović stavili su još jednu tačku na svoju turbulentnu vezu, a dok ona uživa u Budvi sa Slađom Lazić, Bilal, po svemu sudeći, utehu pronalazi u drugoj devojci, odnosno bivšoj ljubavi.

Pre nego je uplovio u vezu sa Majom, Bilal je tokom Zadruge imao kratku romansu sa Anom Spasojević, koju je i ostavio zbog Marinkovićeve.

Ana se sada pohvalila novim fotografijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Sarajeva, na osnovu kojih su svi zaključili da je Brajlović ponovo kontaktirao nju, kako bi mu pravila društvo i pomogla mu da preboli Maju, koju očigledno ne može da preboli.

Ana i Bilal su proveli noć nakon superfinala Zadruge zajedno, pa nije isključeno da su odlučili sada da ponove sve, a kako je zadrugarka uvek isticala da je slaba na Bilala, ovo je savršena prilika da se zbliže i nastave tamo gde su stali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.