BILAL JE HTEO DA BUDE VAŽNIJI OD MAJE - Ovo je PRAVA ISTINA O RASKIDU Brajlovića i Marinkovićeve

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 07:41

BILAL JE HTEO DA BUDE VAŽNIJI OD MAJE - Ovo je PRAVA ISTINA O RASKIDU Brajlovića i Marinkovićeve

"Dok Maja ne shvati da nije dobro, mi možemo da vrištimo skačemo."

Gošće u emisiji "Narod pita" bile su Anita Stanojlović i Jovana Tomić koje su nedavno stupile u istopolonu zajednicu u Crnoj Gori.

Jedna od gorućih tema tokom emisije bio je raskid Maje Marinković i Bilala Brajlovića.

- Kako komentarišete haos između Maje i Bilala? - upitao je Darko.

- Darko , Maja, neka kažu Matora i Anita kakva je Maja kakav je prijatelj. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maju ne možeš da ucenjuješ, ne Maju nego nikoga. Maja je tu rođena , sve uslove ima. Dok Maja ne shvati da nije dobro, mi možemo da vrištimo skačemo. Maja je shvatila šta on želi, da svuda bude on a ne Maja. - rekla je gledateljka.

- Zašto Aniti nije bio neki drugar kum nego Marko Đedović.- pročitao je Darko Twitter.

- Ja sam zavolela Marka i želela sam da on bude. - rekla je Anita.

- Kako komentarišete pomirenje Ace Bulića i Ane Ćurčić ispada da je ona rezervna ljubavnica? - glasio je Twitt.

- Ja sam rekla da to što je Ana pričala ne pije vodu, Aca je poželeo i meni i Aniti svu sreću. Vidim da ona nije, ja ću njoj poželeti svu sreću. Ja tu ženu ne poznajem, i ništa joj ne verujem.

- Ja sam govorila, da je ona folirant, i u kući. - rekla je Anita.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE DEJANA DRAGOJEVIĆA! "To je karma!" Bez dlake na jeziku o pobedi Aleksandre Nikolić! ŠOK PRIZNANJE "Klanjao sam u Zadruzi"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISPLIVALO! Evo šta Zvezdan radi po CEO DAN! Slavnić svaku noć radi isto! "Ispalila sam ga danas! Trebalo je da se vidimo"

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023

To je njegova rutina!..Jovana Tomić Matora gostovala je sa Anitom Stanojlović u emisiji "Narod pita" i tom prilikom se osvrnula na odnos sa Zvezdanom Slavnićem...Ona je otkrila da je trebalo da se vidi sa njim, ali ga je ispalila...- Hteo sam Jovanu da pitam šta se dešava između nje i Zvezdana?...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ŽIVE DALEKO OD CENTRA GRADA Anita se venčala sa Matorom i USELILA KOD NJE, a njihov dom nema NI "L" OD LUKSUZA

Izvor: Blic, 18.Jul.2023

Bivše učesnice "Zadruge" Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora nedavno su stale na "ludi kamen" u Crnoj Gori i od tada se ne odvajaju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.