BILAL I JA IMAMO DOGOVOR, ČEKAM GA POSLE FINALA! Oglasila se bomba, svi je znate - Milica nema šanse!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 12:42

"BILAL I JA IMAMO DOGOVOR, ČEKAM GA POSLE FINALA!" Oglasila se bomba, svi je znate - Milica nema šanse!

Pred sam kraj otkrila detalje njihovog odnosa.

Tokom ranih jutanjih sati došlo je do razgovora između Bilala Brajlovića i Milice Veselinović. Naime, Bilal je zadrugarki otkrio da je tokom boravka van Zadruge bio u kontaktu sa bivšom zadrugarkom Anom Jovanović, što je Milici veoma zasmetalo, budući da je u prethodnoj sezoni upravo sa Anom imala mnoštvo sukoba zbog tadašnjeg dečka Mensura Ajdarpašića.

Bilal je otkrio da se više puta čuo sa Anom, a tim povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se oglasila i ona i otkrila šta se sve dešavalo između njih dvoje.

- Bilal i ja smo se čuli u jednom periodu kada je on izašao iz rijalitija zbog povrede. On je jako interesantan momak i zanimljiv ali smo se cesto raspravljali. U jednom momentu sam ja stavljala neka pitanja na Instagram i posvađali smo se pošto sam podržala Cara i tada me je blokirao, ali smo nastavili da se čujemo - započela je Ana, pa dodala:

- On je meni jako drag, i stvarno ništa loše nemam o njemu da kažem, pa iz poštovanja prema njemu neću komentarisati dotičnu devojku, ali njena reakcija mnogo toga govori.

Ana je potom otkrila i da su njih dvoje imali dogovor, da mu ona u nekom trenutku u Belu kuću pošalje plišanu igračku kako bi znao da i dalje misli na njega:

- Bilal i ja smo imali dogovor da mu pošaljem plišanog pandu da zna da sam tu uz njega, nažalost nisam u dogovoreno vreme poslala pođto sam bila u inostransvu. Njegova podrška sve zna, i nadam se da će mu sve preneti - dodala je Ana, pa je otkrila šta misli o Miličinom ponašanju prema Bilalu:

- Evidentno je da Bilala Milica ne interesuje, sigurna sam da on samo ubija vreme sa njom pošto mu je kao igračka. Ukoliko bude stvarno ušao u vezu sa njom podržaću ga naravno, ali vidi se da od toga nema ništa pa se ne brinem.

Jovanovićeva je otkrila i da li planira da sačeka Bilala u velikoj finalnoj večeri u Šimanovcima.

- Vrlo rado ću ga sačekati, iskreno mislim da to ne očekuje, i da će se jako iznenaditi - rekla je Ana za "Pink.rs".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.