BILAL BRAJLOVIĆ JE NOVI UČESNIK RIJALITIJA NA HYPE TELEVIZIJI: U objavi direktora televizije našlo se i njegovo IME

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 07:52

BILAL BRAJLOVIĆ JE NOVI UČESNIK RIJALITIJA NA "HYPE" TELEVIZIJI: U objavi direktora televizije našlo se i njegovo IME

Oglasio se Bilal!

Direktor televizije "Hype", Saša Mirković, sinoć je objavio saopštenje da će se rijaliti na njegovoj televiziji ipak realizovati.

Kako je naveo on i pevač Aca Lukas će biti prvi učesnici nedelju dana, a detaljnije o kastingu POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

Ono što je zanimljivo je da je tagovao među njegovim zaposlednim, Dalilu Dragojević, Milana Miloševića, Mema Haljevca, Anđelu Đuričić, ali i Bilala Brajlovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , koji je bio učesnik Zadruge i nije diskvalifikovan ali je uvek pričao protiv ove televizije nakon učešća u rijalitiju.

Mnogi su pomislili da je Bilal jedan od takmičara rijalitija koji organizuje televizija "Hype", a tim povodom se oglasio i sam Brajlović:

- Veliko bravo i aferim za Sašu Mirkovića - napisao je Bilal na svom Instagramu uz emotikone aplauza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UCENJIVAO JU JE DA NE IDE NA PINK! Isplivali detalji raskida Maje i Bilala: "Terao je da napusti emisiju, inače...!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023

"Hteo je da je uništi!"..Maja Marinković i Bilal Brajlović su nedavno raskinuli iako se činilo da njihova ljubav cveta, budući da je Marinkovićeva donela odluku i da se preseli kod njega u Sarajevo...Sada se oglasio Majin otac, Radomir Marinković koji je otkrio detalje raskida sa Majine strane...Podsetimo,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.