BILA ŽRTVA CRNE MAGIJE: Srpska pevačica otkrila ko je sa naše estrade potpisao PAKT SA ĐAVOLOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 14:33

BILA ŽRTVA CRNE MAGIJE: Srpska pevačica otkrila ko je sa naše estrade potpisao "PAKT SA ĐAVOLOM"

"Svako ima svog maga..."

Vesna Vukelić Vendi u više navrata je isticala da je bila žrtva crne magije i loših namera zlih ljudi.

Pevačica je svojevremeno otkrila da je spas našla u Bogu i molitvi, te da se tako odbranila od zlih sila (detaljnije OVDE).

Vendi je nedavno bila gost popularne TV emisije gde je otkrila da dosta njenih kolega i koleginica traže napredak kroz magiju i čine loše drugim ljudima.

- Magija je i te kako prisutna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na estradi, jer samo onaj ko je propao nije se bavio njom. Svako ko je išao ka zemaljskom vrhu, taj se bavio magijom. Retki su oni na estradi koji rade za Boga, dvoje-troje njih sa estrade, malo ih je - pričala je pevačica, pa se osvrnula na kobne posledice šurovanja sa zlom:

- Oni nisu svesni da tako prave pakt sa đavolom. Svako ima svog maga, ali kada počne da im se vraća, nastaju ogromni problemi; večna smrt, pakao - jasna je Vukelićeva.

Vendi je napisala knjigu koja će se uskoro naći u prodaji, a štivo je potkrepljeno informacijama o satanističkim ritualim iz realnog života. Popularna pevačica se takođe osvrnula na rijaliti takmičarku Dalilu Dragojević, te naglasila da se i ona bavila nečastivim radnjama (pogledajte klikom OVDE).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.